Meni Karta pića Lokacija Kontakt Poslovi

Politika privatnosti Baget and CO.

Baget and CO. upravlja veb sajtom www.bagetandco.com, koji pruža USLUGU. Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca veb lokacije u vezi sa našim politikama prikupljanja, korišćenja i otkrivanja ličnih podataka ako je neko odlučio da koristi našu uslugu, veb lokaciju www.bagetandco.

Provajderi

Možemo da zaposlimo kompanije i pojedince treće strane iz sledećih razloga: Da bismo olakšali našu uslugu; Da pružamo uslugu u naše ime; Za obavljanje usluga u vezi sa uslugama; Želimo da obavestimo korisnike naših usluga da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljamo zadatke koji su im dodeljeni. Međutim, oni su obavezni da ne otkrivaju ili koriste informacije u bilo koju drugu svrhu.

Veze ka drugim sajtovima

Naša usluga može da sadrži veze ka drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na tu lokaciju. Imajte na umu da ovim spoljnim sajtovima ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih veb lokacija. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.